Citytrip Istanbul

Als u nog geen keuze heeft gemaakt over waar u heen wilt met de zomervakantie dan raden we u met dit artikel een citytrip Istanbul aan om Turkije te proeven.

Istanbul dat vroeger Constantinopel werd genoemd heeft vele verschillende volkeren gehuisvest en heeft hierdoor een rijke geschiedenis achter de rug.

Istanbul is een erg grote stad met bijna 17 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van ruim 5300 km2.

Tegenwoordig is Instanbul de grootste havenstand van Turkije en is het de enige stad ter wereld dat op twee continenten staat. Azie en Europe. Beide continenten worden gescheiden door de Bosporus. Het Europese en het Aziatische deel worden gekoppeld door 2 bruggen, de Bogaz Ici brug en de Fatih Sultan Mehmed brug. Er zijn plannen voor een derde brug , de Yavuz Sultan Selim brug en deze zal naar alle waarschijnlijkheid dit jaar af komen.

We kennen allemaal de Blauwe Moskee wel, de Sultan Ahmet Moskee, een van de vele bezienswaardigheden in Istanbul. Hiernaast is er ook nog de Aya Sofya Moskee welke vroeger een kerk was, de Topkapi Paleis en is er nog veel meer te zien in Istanbul.

Istanbul is niet en stad die je in een paar dagen kunt bekijken, er is zoveel te bezoeken. Als musea, historische monumenten, restaurants en nog veel meer.

Om kennis te maken met Istanbul heeft Corendon.com een leuke 4 daagse Istanbul citytrip opgezet met welke je in 4 dagen alle belangrijke bezienswaardigheden bezoekt.

In deze Citytrip zitten: Retourvlucht naar Istanbul, Transfers van luchthaven en naar luchthaven, Alle overnachtingen in 3* hotels, Verzorging op basis van logies en ontbijt.

Deze Citytrip is ook erg aantrekkelijke geprijsd, voor vanaf 249 euro per persoon kunt u gebruik maken van deze geweldige Citytrip.

Meer informatie via Corendon.nl

Plaats een reactie