Goedkoop bellen naar Turkije

Iedereen wil zijn vrienden en familie in het buitenland regelmatig spreken. Wie kent het niet, voordat je belt weet je niet wat je moet vragen of zeggen en als je eenmaal aan het praten bent met degene vliegt de tijd voorbij en voordat je het weet ben je een uurtje verder.

We houden inderdaad de tijd niet bij als we het naar onze zin hebben echter moet je bij het bellen naar het buitenland oppassen hiermee omdat je anders voor erg hoge kosten komt te zitten en hier zelfs door in de financiele problemen kunt komen.

Echter is het tegenwoordig gelukkig mogelijk om via providers als Lycamobile, Libera, OrtelMobile en andere providers lekker goedkoop naar Turkije te bellen.

Je krijgt bij deze providers gewoon een simkaartje die je in een simlockvrije telefoon kunt doen en na het activeren kun je eigenlijk al bellen.

Deze providers hebben regelmatig interessante acties waardoor je bij het kopen van 10 euro beltegoed 20 euro beltegoed krijgt. Dit maakt het erg aantrekkelijk om deze simkaarten ook gewoon in Nederland te gebruiken om naar je vrienden te bellen.

De beltarieven zijn erg aantrekkelijk en bij LycaMobile kun je bijvoorbeeld, en voor een cent naar het buitenland of naar Turkije bellen en gratis of erg goedkoop naar al je vrienden in Nederland met een LycaMobile simkaart bellen.

Dus mocht je nog geen prepaid simkaart hebben of loopt je contract af en kun je nog vooruit met je mobiele telefoon, overweeg dan eens een prepaid simkaart van Lycamobile, Libara of OrtelMobile.

Plaats een reactie